Nënshkrimi i kontratës me Kompaninë Norvegjeze STATKRAFT

Nënshkruhet kontrata me Kompaninë Norvegjeze STATKRAFT për projektin Ndërtimi i rrugëve zëvendësuese dhe urave – Banja – Seksioni 3A, Projekti Devolli Hydropower.

Vlerësuar për performancë mbi sigurinë shëndetin dhe mjedisin me çmimin më të mirët për vitin 2016 nga Kompania Norvegjeze STATKRAFT me zero incidente gjatë implementimit të projektit Ndërtimi i rrugëve zëvendësuese dhe urave – Banja – Seksioni 3A Projekti Devolli Hydropower.

Impakti pozitiv i projekteve te AlbStar

Prestigjozja Gjermane “Die Welt” publikon artikull mbi investimet e financuara nga KfW në sistemin e ujësjellës kanalizimeve dhe Kompanisë Norvegjeze STATKRAFT mbi energjinë e rinovueshme në Shqipëri, ku ndër të tjera përmenden disa projekteve të finalizuara nga AlbStar, të cilat kanë patur një impakt mjaft pozitiv në mjedis dhe ndikuar në rritjen e cilësisë së turizmit në vend duke e kthyer atë në një destinacion europian turistik.