Nënshkrimi i kontratës me SPICAPAG ENTREPOSE

Nënshkruhet kontrata me SPIECAPAG ENTREPOSE lider në botë në ndërtimin e linjave të naftës dhe gazit për ndërtimin e rrugëve të aksesit, urave, mbrojtjet nga fenomenet dhe rreziqet gjeologjike natyrore, në funksion të Projektit Gazsjellsit Trans Adriatik TAP.