Të rejat

Nënshkruhet kontrata me Kompaninë Norvegjeze STATKRAFT për projektin Ndërtimi i rrugëve zëvendësuese dhe urave – Banja – Seksioni 3A, Projekti […]
Nënshkruhet kontrata me SPIECAPAG ENTREPOSE lider në botë në ndërtimin e linjave të naftës dhe gazit për ndërtimin e rrugëve […]
Nënshkrimi i kontratës me Royal Dutch Shell mbi zgjerimin e Sheshit të pus shpimit për kërkimin e naftës dhe të […]
Prestigjozja Gjermane “Die Welt” publikon artikull mbi investimet e financuara nga KfW në sistemin e ujësjellës kanalizimeve dhe Kompanisë Norvegjeze […]