Industria e Gazit dhe Naftës

Rreth projektit

Financuar nga: Bankers Petroleum
Data e fillimit:  2005
Data e përfundimit: Në vazhdim

Përshkrimi i Projektit:

Projekti ka konsistuar në suportin maksimal ndaj klientit sikurse zgjidhjet inxhinierike duke filluar nga projektimi deri në finalilizimin e zbatimit të punimeve civile infrastrukturore. Prodhimi dhe montimi i strukturave të çelikut, depozitave të naftës dhe derivative të saj, por edhe enëve nën presion janë montuar nga AlbStar me profesionalizëm dhe cilësi sipas normave dhe standarteve më të larta ndërkombëtare.